Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την Μεγαλύτερη Ομελέτα στην Ελλάδα με 12.500 αυγά στην 14η Μεγάρων Γη με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις!!!

Για 14η χρονιά ο Δήμος Μεγαρέων και η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ) υπό την αιγίδα των Υπουργείο Τουρισμού – Ministry of Tourism , #ΕΡΤ , Πτηνοτροφικού Συλλόγου Μεγάρων και με συνεργασία τοπικών παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων την έκθεση «14η Μεγάρων γη».

Ο χώρος διεξαγωγής ήταν στο άλσος Θεόγνιδος – Πευκάκια από την 1η έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 18:00… Για 2η Φορά «σπάσαμε» το ρεκόρ της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ Ομελέτας, που φτιάχτηκε ποτέ στην Ελλάδα!!!“

Στην 14η έκθεση «Μεγάρων Γη» , οι έμπειροι αρχιμαγείρων του Acropolis Chef’s Club of Attica – Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις , όπου για πρώτη φορά ήταν και υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας «#CEUCO» και μαγείρεψαν τη μεγαλύτερη ομελέτα, που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα με πάνω από 12.500 φρέσκα αυγά Μεγάρων!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο των Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη, τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τον Τάσο Πανταζή και Σωτήρη Καστάνη για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ΛΑΕΑ Ακρόπολις που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους στο γεγονός της Χρονιά των Μεγάρων.

Του χρόνου με νέες εκπλήξεις…. Για τα Μέγαρα, φυσικά με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της Αττικής!!!