Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, καταξιωμένοι σεφ από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις αλλά και ο sommelier μας θα σας παρουσιάσουν την Αττική γαστρονομική σκηνή και θα σας ξεναγήσουν στα πεντανόστιμα μονοπάτια της Αττικής κουζίνας και ιδιαίτερα στο περίπτερο της ΠΑ, προσφέροντας στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να δουν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

18-19-20 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας. Αλλά ιδιαιτέρως στις 19 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 14.00 στο stage Μαγειρεύουμε Ελλάδα, τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις θα σας ταξιδέψουν την Αττική σε ένα live show cooking.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις άλλη μια φορά δίπλα στην Περιφέρεια Αττικής με κοινό στόχο την προβολή της Αττικής Κουζίνας, την παρουσίαση του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα στα πλαίσια του Συμφώνου συνεργασίας ανάμεσα την Περιφέρεια Αττικής και Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία την Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής για την έκθεση EXPOTROF.