Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση και το νέο Δ.Σ. της ΛΑΕΑ Ακρόπολις

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις μετά από την πρόσκληση & σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό το Δ.Σ. της εταιρείας με την επωνυμία ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Λέσχη Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών, Επιστημόνων Επισιτισμού, Αττικής, ΑΜΚΕ.. κάλεσε όλα τα μέλη και τους εταίρους της εταιρείας σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών & Περιχώρων μετά από την άψογη συνεργασία που έχουν οι δυο φορείς, και τους ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία.

Στην σύγκλιση των μελών ήταν στις 16.00 που ξεκίνησε με την αναφορά του έργου της Λέσχης από το 2017 μέχρι σήμερα. Στην συζήτηση έγινε η εκλογοαπολογιστική, την υποβολή και έγκριση του ΔΣ – οικονομικού απολογισμού και όλα τα θέματα που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη θητεία του Δ.Σ. Εφορευτική Επιτροπή ήταν ο κ. Παναγιώτης Τζίμας και ο κ. Άρης Δελιβάνης.

Μετά έγινε η είσοδος των νέων μελών και τροποποίηση του καταστατικού εκ τον οποίο έδωσαν έναν χαιρετισμό.

Έγιναν οι εκλογές και ψηφίστηκε με 100% ψήφων για πρόεδρος και διαχειριστής της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ο κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης.

Στην συνέχεια βγήκαν τα ψηφοδέλτια και τα νέα μέλη του Δ.Σ. είναι με αλφαβητική σειρά: κ.κ. κ. Καραίνδρος Αθανάσιος, κ. Μπέκας Βασίλειος, κ. Φιλιππίδης Νικόλαος, κ. Χρηστάκης Νικόλαος.

Στην συνέχεια έγινε και η κοπή πίτας εκ τον οποίο ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καραίνδρο Θανάση και κα Καραίνδρου Μαρία για την χορηγία της Βασιλόπιτας.

Το φλουρί το κέρδισε ο τ. Γενικός Γραμματέας της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Παναγιώτης Τζίμας.

Έδωσαν χαιρετισμό τα ιδρυτικά μέλη, κ. Νικόλαος Δαούτης, κα. Άρτεμις Μπεμπλιδάκη, κα. Ευανθία Βοναζούντα, κ. Νικόλαος Μπακόλας, κ. Κωνσταντίνος Κωβαίος, και παράλληλα τα επίτιμα μέλη η κα Μαρία Ζησούλη, κ. Θανάσης Σκούρας, κ. Λευτέρης Καραντάνης, κ. Κυριάκος Μαριδάκης, ενώ απεύθυνε χαιρετισμό ο επιχειρηματίας και συνεργάτης της Ιεράς Συνόδου κ. Αντρέα Ρέντζουλα, αλλά και ο επιχειρηματίας κ. Νικόλαος Λασπάκης. Τέλος χαιρετισμό έγινε και από τα μέλη του νέου τμήματος ειδικής Αγωγής που ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της Γενικής Συνέλευσης και με πολύ ενθουσιασμού και θαυμασμού εκ τον οποίο ο κ. Μανώλης Λαντζουράκης, κα Δέσποινα Αλειφέρη, κ. Αντώνης Μιτρούσης.

Επιπλέον έγιναν προτάσεις για την αναβάθμιση της ΛΑΕΑ Ακρόπολις, την εξωστρέφεια αλλά και την δημιουργία παραρτήματος σε Ελλάδα, Ε.Ε. και Τρίτες Χώρες. Πολλά μέλη τοποθετήθηκαν στην γενική συνέλευση όπως ο κ. Σωτήρχος, κ. Τζίμας, κ. Ρενιέρης, κα Συριανού, κ. Μπέκας, κ. Κτενιαδάκης, κ. Ξενάκης, και ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση με την οικογενειακή φωτογραφία όλων των μελών.