Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO – OENOTELIA 2024» μαζί με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Γαστρονομική εκδήλωση

Meze-Project1

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, πρώτη ημέρα της έκθεσης η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε με επιτυχία την προγραμματισμένη γαστρονομική της εκδήλωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 1, με θέμα ” Mezé Project”. Οι καταξιωμένοι σεφ εστίασαν στη δημιουργία προτάσεων για μεζέδες με βάση τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα της αττικής γης. Παράλληλα, εκπρόσωποι των εκθετών της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο κοινό που παρακολουθούσε.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ‘Ακρόπολις’ και πάλι αρωγός της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε αυτή τη μαγειρική επίδειξη εμπνευσμένη από τα προϊόντα των εκθετών μας και της αττικής γης. Οι διακεκριμένοι Chefs Κωνσταντίνος Κωβαίος (τ. Αντιπρόεδρος) και Παναγιώτης Τζίμας (μέλος) παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τους γαστρονομικούς θησαυρούς της αττικής κουζίνας προσφέροντας στο κοινό πιάτα από 4 συνταγές τους. Μαζί τους ο Chef κος Κωνσταντίνος Μουζάκης (Πρόεδρος) και άλλοι διακεκριμένοι σεφ της Λέσχης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κος Σταύρος Βοϊδονικόλας.

Την προετοιμασία της έκθεσης και των δράσεων επιμελήθηκαν επιτυχώς στελέχη του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της, της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης βρισκόταν στο περίπτερο για ενημέρωση του κοινού και υποστήριξη των εκθετών. Το έργο τους συνέδραμαν υπάλληλοι και άλλων τμημάτων της Διεύθυνσης.

https://www.patt.gov.gr/koinonia/agrotiki_ktiniatriki_alieia/agrotiki_ktiniatriki_anakoinoseis/%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83-2/