Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις στο Ζούμε Πράσινα της Περιφέρειας Αττικής για την Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με μια μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής, με το κάλεσμα για να μάθει ο Αθηναϊκός κόσμος να «Ζούμε πράσινα» το Σάββατο 10 Ιουνίου από τις 17.30 έως και τις 21.30 στο Πεδίο του Άρεως.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το περιβάλλον, μαζί με όλα τα δρώμενα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ετοίμασε διάφορες γεύσεις σε finger food εκ τον οποίο πλήθος κόσμου που γέμισε το Πεδίον του Άρεως δοκίμασε, σαλάτα με ψητές πιπεριές, χωριάτικη σαλάτα, μανιτάρια φρικασέ, ριζότο μανιταριών, σούπα λαχανικών, και πολλές ακόμη παρασκευές, όπως επιπλέον φρέσκα φρούτα και λαχανικά που παρουσίασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών – ΠΟΣΠΛΑ.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη για την άψογη συνεργασία, όπως και την ΠΟΣΠΛΑ με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μουλιάτο που είναι παρόν σε εκδηλώσεις.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα μέλη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή που ήταν ο Πρόεδρος της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, τον γ.γ. κ. Παναγιώτη Τζίμα, τα μέλη μας κ. Νεκτάριος Βλαχάκης, κ. Κωνσταντίνος Θεοδοσόπουλος, κ Εμμανουήλ Κτενιαδάκης όπως και το ειδικής αγωγής της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κκ. Μανώλης Λαντζουράκης, κα Δέσποινα Αλειφέρη, κ Αντώνη Μιτρούση

Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Τουρισμού και Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας και πλήθος κόσμου.

Εκτός από τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους πολίτες, παρασκευάστηκαν και 150 μερίδες φαγητού οι οποίες παραδόθηκαν στον πατέρα Μάξιμο της Ενορίας Αγ. Φωτεινής Ιλισού προκειμένου να δοθούν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.