Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις Τιμά την εορτή του Εν Αγιοίς Πατρός Ημών Παρθενίου του Θαυματουργού Προστάτου των Καρκινοπαθών

#ΕΟΡΤΗ_ΤΟΥ_ΕΝ_ΑΓΙΟΙΣ_ΠΑΤΡΟΣ_ΗΜΩΝ_ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ_ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ_ΛΑΜΨΑΚΟΥ#ΤΟΥ_ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ_ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ_ΤΩΝ_ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

Μια ιδιαίτερη ημέρα για την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις που παρευρέθηκε την Κυριακή στις 19 Φεβρουαρίου 2023 στον ομώνυμο ναό του Αγίου στα κάτω Πατήσια .

Το Πρωί έγινε η προετοιμασία του φαγητού έως ευλογία για τη μνήμη του ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ εφόσον και ο ίδιος ήταν ψαράς και δόθηκαν 200 μερίδες ψάρι στον κόσμο στην γιορτή αυτή, και που διανεμήθηκε μετά την Λιτανεία μαζί με Άρτο, Κρασί και γλυκό.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μαγείρεψαν προς τιμή του Γέροντα Παρθένιου για το επίσημο δείπνο της ονομαστική εορτής του.

Το βράδυ τα μέλη της ΛΑΕΑ Ακρόπολις είχαν την τιμή στην Λιτανεία του Αγίου Παρθενίου να ακολουθήσουν με την μπλούζα της Λέσχης μας και να κρατούν την Ελληνική Σημαία. στην ευρύτερη περιοχή της οδό Λιοσίων, Κάτω Πατήσια, Κτέλ Πελοποννήσου, Σεπόλια.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη που παραβρέθηκαν που ήταν οι εξής: Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, Μέλος της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Βασίλης Μπέκας, Επίτιμο Μέλος της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Αθανάσιος Σκούρας, Επίτιμο Μέλος της ΛΑΕΑ Ακρόπολις κ. Λευτέρης Καραντάνης, Μέλος κ. Σπύρος Κωσταρέλλος, Μέλος κ. Κώνσταντίνος Θεοδωσόπουλος, Μέλος κ. Νικόλαος Χρηστάκης, Μέλος κα Δέσποινα Αλειφέρη, Μέλος κ. Μανώλης Λαντζουράκης, Μέλος κ. Αντώνης Μιτρούσης.

Η Acropolis Chef’s Club of Attica – Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις δίπλα στον συνάνθρωπο.