Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εθελοντικό Μαγείρεμα για τους Πυρόπληκτους.

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, να συνδράμουν στο εθελοντικό μαγείρεμα για τους πυρόπληκτους των περιοχών Μάτι και Νέο Βουτζά.
Στις εγκαταστάσεις του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στον Πύργο Βασιλίσσης ΠΥ.ΒΑ. η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο της Κωνσταντίνο Μουζάκη, τον Γενικό της  Γραμματέα Νικόλαο Δαούτη, τον Πρόεδρο των Junior Μελών Νικόλα Μουζάκη και άλλους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους της, που στις 11:00 το πρωί συν μαγειρεύει  με εξαιρετικές πρώτες ύλες, τηρώντας απαρεγκλίτως κάθε υγειονομικό κανονισμό, με υλικά από χορηγίες για τους πυρόπληκτους και του  Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, 300 μερίδες εξαιρετικού φαγητού, για να σταλούν στις 13.30 στους πυρόπληκτους στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά.
Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους συνανθρώπους μας, που τόσο σκληρά δοκιμάζονται, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ευχαριστώντας το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το ΔΣ του Σ.Ε.Π. , την Βιργινία Πετροπούλου και όλους,  για την ευκαιρία που της δόθηκε, δηλώνει για μία προς έτη φορά, ότι είναι και θα συνεχίσει να είναι παρούσα, οποτεδήποτε της ζητηθεί η συνδρομή της, προκειμένου να συμβάλει και αυτή με την σειρά της, στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά.
   
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, είναι πάντα δίπλα στο πολίτη στις δύσκολες στιγμές, καθημερινά, κάτι το οποίο είναι μέσα στους σκοπούς και στόχους της.

Αυτό τον καιρό τα μέλη της Λέσχης ήταν δίπλα στις πυρόπληκτες οικογένειες και στήριξαν με κάθε τρόπο αυτές, όπως θα συνεχίσουν να πράττουν και εις το μέλλον.

Τέλος ενημερώνουμε ότι από το δυσάρεστο γεγονός και μέχρι τέλος Αυγούστου αναβάλλουμε τις δράσεις μας λόγω Πένθους, σε συνεργασία μαζί τους Δήμους όπως η γιορτή Σαρδέλας με τον Δήμο Αρτέμιδας Σπατών.