Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Four Seasons Resorts στις Seychelles με Executive Private Chef τoν Ιωάννη Μπρατσόλια

Ο Αρχιμάγειρας Ιωάννης Μπρατσόλιας, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις,
με Consulting chef στο Ακρωτήρι seafood obsession στην Μήλο το οποίο ψηφίστηκε μέσα στα
καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2021 από το τον οργανισμό estiatoria.gr, αναγνωρισμένος με τον τίτλο Chef της χρονιάς 2021 και value and quality από τον Διεθνή οργανισμό Greek taste beyond borders και τον οργανισμό Ambassador for the global gastronomy.Επιπλέον συμμετάσχει σε γεύματα του Προεδρικού Μεγάρου, είναι Καθηγητής σε σχολές μαγειρικής αλλά και μέλος γευσιγνωσίας στα Taste Olymp Awards και έχει υπάρξει και private chef στα Αραβικά Εμιράτα για ιδιοκτήτη πετρελαιοπηγών.

Με όλα αυτά είναι χαρά μας να σας ανακοινώσουμε ότι είναι ο μοναδικός Executive Private chef στις Σεϋχέλλες για το Four Seasons Resorts Seychelles για το 2021- 2022.

Ο στόχος στην γαστρονομική εμπειρία δεν είναι μόνο να δώσει την αριστοκρατία, στο να παρουσιάζει απλά διάσημα πιάτα, αλλά να προωθεί την Ελληνική Γαστρονομία και ιδιαίτερα την μεσογειακή διατροφή με έμφαση στην Αττική Κουζίνα σε πελάτες με υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις και υψηλά στάνταρ.

Οι πελάτες είναι επιφανείς από όλο τον κόσμο και είναι ιδιοκτήτες βιλών αγορασμένες από το four seasons. Οι περισσότεροι αναζητούν την μεσογειακή – Ελληνική διατροφή και επιζητούν την τελειότητα, με έναν βασικό σκοπό που γίνεται σε πράξη ότι η Ελληνική Κουζίνα να ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γη, και αυτό το έχουμε βάλει στόχο από την πρώτη στιγμή που τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ίδρυσαν την Λέσχη με προδιαγραφές, με συνεργασίες, με αγάπη για την Ελληνική Κουζίνα και την προώθησή της.

A ROMANTIC HIDEAWAY SET IN A TROPICAL PARADISE

A gentle ocean breeze floats up the granite hillside and into your tree-house villa, reminding you to take it slow. Whether it’s just the two of you, or the extended family, spend days lounging by your private pool and playing in the turquoise waters of Petite Anse bay, or find bliss at our hilltop Spa, before a sunset meal on a deserted beach. However paradise might look for you, we guarantee you’ll find it here. https://www.fourseasons.com/seychelles/