Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τελετή παράδοσης- παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ήταν παρούσα στην Τελετή παράδοσης – Παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας της CEUCO κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, ευχαρίστησε τον ανερχόμενο Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα για την εναλλακτική μορφή τουρισμού τον Γαστρονομικό Τουρισμό και για την στενή συνεργασία που είχε το Υπουργείο Τουρισμού με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις με πολλές προτάσεις, και ήταν ιδιαίτερη τιμή που ο πρόεδρος μας ήταν στην ομάδα εργασίας του Γαστρονομικού Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού εκ τον οποίο με προτάσεις του αλλά και των μελών μας δώσαμε πολλές πληροφορίες προκειμένου να βοηθήσει στην υλοποίηση του πορίσματος Γαστρονομικός Τουρισμός και να δημοσιευτεί στην δημόσια διαβούλευση και ήταν υποδειγματική. Μας έδιδε κουράγιο, και μας ενέπνεε εμπιστοσύνη και σιγουριά για την συνέχιση, προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα με τον Νέο Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια συζητήθηκε η συνέχιση συνεργασίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις και του Υπουργείου Τουρισμού.

Τέλος ο Πρόεδρος της λέσχης μας μίλησε και με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κα Βίκυ Λουίζου.

Υπουργέ Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, καλός ήλθατε σε ένα δύσκολο Υπουργείο που έχει να κάνει με πολλά επαγγέλματα όπως Ξενοδοχεία, εστιατόρια, yacht, βίλες κοκ αλλά και το επάγγελμα του μάγειρα που στηρίζει τον τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο. Ο γαστρονομικός Τουρισμός είναι το παν και το brand Ελλάδα έχει δίπλα και το Brand Ελληνική Γαστρονομία και πρέπει να έχουν την ίδια διαδρομή και να βρίσκονται στο ψηλότερο σκαλοπάτι του παγκόσμιου Τουρισμού.

Ο Νέος Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.
Πραγματοποιήθηκε εχθές η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού από τον απερχόμενο υπουργό κ. Χ. Θεοχάρη στον νέο υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.
Ο Νέος Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.
Ο Νέος Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Τουρισμού κα Βίκυ Λουίζου και με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.
Ο απερχόμενος Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης μαζί με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.