Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση ομάδας εργασίας Γαστρονομικού Τουρισμού

Στη φωτό από αριστερά ο κ. Μουζάκης Κωνσταντίνος, η κα Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη, ο κ. Έξαρχος Βασίλειος, ο κ. Αγγελόπουλος Αλέξανδος, ο κ. Δαβερώνης Ιωάννης, η κα Κωνσταντίνα Νικολάου, ο κ. Κομνηνός Στέφανος, ο κ. Γκρεμυλογιάννης Δημήτρης και ο κ. Αγγελάκης Αντώνης.

Συνάντηση πραγματοποίησε η ομάδα εργασίας για το Γαστρονομικό Τουρισμό την Τρίτη 09/06, με σκοπό τις προτάσεις για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση της γαστρονομίας με αναπτυξιακά οφέλη στον κλάδο της εστίασης.

Τα μέλη της επιτροπής απαρτίζονται από την κα Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη Πρόεδρο της Ένωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, τον κ. Αγγελόπουλο Αλέξανδο διοργανωτή Sympossio Greek Gourmet Touring, τον κ. Βελέντζα Παντελή σύμβουλο επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου και τροφίμων, τον κ. Μουζάκη Κωνσταντίνο Πρόεδρο της λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις Αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας για την Ελλάδα της CEUCO, τον κ. Κομνηνό Στέφανο εκπρόσωπο Προέδρου ΓΣΕΒΕΕ, τον κ. Αγγελάκη Αντώνη, εκπρόσωπο Προέδρου ΓΣΕΒΕΕ, τον κ. Ιωάννη Δαβερώνη Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής, τον κ. Παρθένη Σπυρίδων Προϊστάμενο Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων Υπουργείου Τουρισμού, τον κ. Έξαρχο Βασίλειο Σύμβουλο Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, την κα Δέσποινα Πρίνια Σύμβουλο του Υπουργού Τουρισμού, τον κ. Γκρεμυλογιάννη Δημήτρη στέλεχος νεοφυών επιχειρήσεων και καινοτομίας αγροδιατροφικού τομέα, την κα Κωνσταντίνα Νικολάου Αρχιμάγειρας – Chef και την κα Ζησιμοπούλου Κατερίνα υπάλληλο της Διεύθυνσης Ποιοτικών Προτύπων.