Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Περιφέρεια Αττικής – Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις στην Διεθνή Έκθεση ADIFE ABU DHABI των Η.Α.Ε.

Μια ακόμα πολύ επιτυχημένη παρουσία της Περιφέρειας Αττικής σε μια απ’ τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων στην ADIFE ABU DHABI από Δευτέρα 6/12 έως Πέμπτη 8/12/2022!

Εφτά επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα παρουσίασαν τα ποιοτικά προϊόντα τους σε υποψήφιους αγοραστές σε μια αγορά με υψηλές απαιτήσεις αλλά και προσδοκίες!

Σε όλες αυτές τις εκθέσεις έμεινε μόνο στην στατική φυσική παρουσία των εκθετών αλλά τις εμπλουτίστηκε με παράλληλες δράσεις υποστήριξης. Γαστρονομικές παρουσιάσεις, επιχειρηματικά δείπνα με συμμετοχή αγοραστών, αρχιμαγείρων και ανθρώπων των media αλλά και οργάνωση επισκέψεων κατευθείαν σε μεγάλα market και κέντρα διανομής στο εξωτερικό!!!

Στο πλαίσιο της έκθεσης ADIFE, η Περιφέρεια Αττικής διοργάνωσε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 γαστρονομική εκδήλωση στο Radisson Blu Deira Creek Hotel στο Ντουμπάι με σκοπό να παρουσιάσει τη γαστρονομία και τα ποιοτικά της προϊόντα..

Μεγάλος αριθμός αγοραστών και επαγγελματιών της HORECA παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Οι Έλληνες εκθέτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μαζί τους και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ντουμπάι, Γραμματέας Α’, κ. Θωμόπουλος Δημήτριος.

Το παρόν έδωσε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις δια μέσου της εκπροσώπου της επίτιμου μέλους κα Μαρίας Ζησούλη.

Η κα Μαρία Ζησούλη έκανε παρουσίαση μιας σειράς συνταγών εμπνευσμένων από τα προϊόντα της αττικής γης.

Οι εκθέτες μας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα των συναντήσεων και επαφών τους και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και των αξιων συνεργατών μου στην Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής που ” τρέχουν” τις δράσεις προβολής τους!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας κ. Σταύρο Βοιδονικόλα και όλη την Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας που έχουμε άψογη συνεργασία.