Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καλωσορίζουμε το νέο τμήμα των Επίτιμων Μελών ΑμεΑ στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, της φιλανθρωπίας και της στήριξης σε άτομα με ειδικές ανάγκες, το Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις”, αποφάσισε να δημιουργήσει ειδικό τμήμα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής ΑμεΑ ως επίτιμα μέλη. 

Η συμμετοχή των νέων ΑμεΑ μαγείρων – ζαχαροπλαστών, θα φέρει φρέσκια πνοή στην καθημερινότητα με ειδικό σκοπό και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια, με στόχο τη βοήθεια ως προς  τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ώστε να ενταχθούν στον επαγγελματικό στίβο.

 Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις θα είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από  την επαγγελματική τους αποκατάσταση, με την ενεργή συμβολή των μελών μας στην ομαλή εισαγωγή τους στην υψηλή γαστρονομία  και στη μαγειρική τέχνη, αλλά και με την στήριξη των Φορέων της χώρας. 

Οι γενικές προδιαγραφές με βάση του Καταστατικού της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις για να γίνει κάποιο ΑμεΑ μέλος θα πρέπει να σπουδάζει σε σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας – Τουριστικά Επαγγέλματα – Οινοχόος κοκ. ή να έχει απολυτήριο σχολής.

Η επικοινωνία εγγραφής γίνεται με την ηλεκτρονική αλληλογραφία: [email protected] με τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Βιογραφικό σημείωμα
  2. Πτυχίο σπουδών ή Βεβαίωση Παρακολούθησης σχολής
  3. Αίτηση Μέλους