Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων & Περιχώρων σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων – Αρχιζαχαροπλαστών – Αρτεργατών – Επιστημόνων Επισιτισμού δημιούργησαν ένα Master Class με θέμα την Αρτοποιία στις εορταστικές ημέρες.

Οι σπουδαστές από το Δ.Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής τμήματος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν στο Master Class από τον Bakery Chef του Ομίλου Κεπενού αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Λ.Α.Ε.Α Ακρόπολις κ. Παναγιώτη Τζίμα. Το Master Class έγινε στο Αρτοποιείο του κ. Σαχινίδη στην οδό Ματζουράκη 2 στο Παλαιό Ψυχικό στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης Σαχινίδης είναι πρόεδρος στην ΣΑΑΠΠ.  

Ο ρόλος της πρωτοβουλίας αυτή είναι η κοινωνική ευαισθησία για το διαχρονικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και πρόοδο της κοινωνίας των Α.με.Α στην προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και τον πολιτισμό, που με καθημερινή πράξη και συνείδηση να δίνει στον κάθε αρτοποιό – επιχειρηματία αλλά και στον κάθε πολίτη να σέβεται τον εαυτό του αλλά και τον συνάνθρωπό του σε κάθε βαθμίδα.

Η προσφορά στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία δίνει μια επιπλέον καλλιέργεια για εκμάθηση σε νέους Αρτοποιούς του κλάδου. Η ΣΑΑΠΠ – ΛΑΕΑ Ακρόπολις στα πλαίσια του συμφώνου συνεργασίας που υπέγραψαν θα παραδίδουν μαθήματα, αλλά και πολλές δράσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις στην Περιφέρεια Αττικής , αλλά και ειδική προβολή ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και σεβασμό  στον  κλάδο, αλλά περισσότερο να δίνει αξίες με εθελοντισμό για την αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία στην ίδια την κοινωνία να προοδεύει και να εξελίσσονται τα παλιά αλλά και νέοι στον κλάδο. Το Master Class έγινε για τα πρώτα βήματα στους νέους σπουδαστές του κλάδου της Αρτοποιίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι θα γίνει η Γιορτή Άρτου.