Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η μεγαλύτερη Ομελέτα στην Ελλάδα “ στον Δήμο Μεγάρων με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Μέγαρα, 27Αυγούστου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Η μεγαλύτερη Ομελέτα στην Ελλάδα “, στο πλαίσιο της λειτουργίας της 13ης Έκθεσης τοπικών Αγρoτικών Προϊόντων “ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ”, στο Άλσος Θεόγνιδος (Πευκάκια) στα Μέγαρα, το τετραήμερο 2,3,4 και 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Για 13η χρονιά ο Δήμος Μεγαρέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με τη συνεργασία των τοπικών παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής διοργανώνουν την Εκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων στο Αλσος Θεόγνιδος το τετραήμερο 2, 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2022.
Ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια της Εκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 19:30, στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο στο Αλσος Θεόγνιδος (Πευκάκια) με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου, του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη
Σταμούλη, των Βουλευτών της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής , του Περιφερειάρχη Αττικής και του Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 21.00 Μουσική συναυλία με Γιάννη Ζουγανέλη, Μπέσσυ Αργυράκη και την Μαργκώ Ενεπεκίδη.

Το ίδιο βράδυ η μεγαλύτερη ομελέτα στην Ελλάδα θα μαγειρευτεί στα Μέγαρα! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 13ης έκθεσης «Μεγάρων Γη» , οι chefs της Acropolis Chef’s Club of Attica – Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, θα μας μαγειρέψουν τη μεγαλύτερη ομελέτα, που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα (! ) με 11.300 φρέσκα αυγά, που θα τα προσφέρει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πτηνοτρόφων Μεγάρων – Agrosyn και το λάδι, που θα προσφέρει το κατάστημα dio filla. Στο σπάσιμο των αυγών θα συμμετέχει το παιδικό τμήμα του Ομίλου λαϊκής παράδοσης «Αλκάθους & Καρία»