Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις μαγειρεύει για την Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αθήνας (ΣΥ.Δ.Α) και η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία –Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων (Ε.Ε.Ε-Π.Ε.Ε), στο πλαίσιο των δράσεων τους για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη για το έτος 2022, διοργανώνουν ένα σύνολο ενημερωτικών δράσεων την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο χώρο εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος με τίτλο: «Μαθαίνουμε για τον Διαβήτη Φροντίζουμε για το Μέλλον» από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί από πλειάδα επιστημόνων μελών της Ε.Ε.Ε-Π.Ε.Ε για τη νόσο του Σ.Δ. και σειρά ειδικοτήτων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση και μάθηση των ατόμων με Σ.Δ. για τη διαχείριση της νόσου .(νοσηλευτές/τριες, επισκέπτριες υγείας, διαιτολόγους κ.λπ).

To πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων θα εμπλουτιστεί με τη φιλική συμμετοχή των μελών της ACROPOLIS CHEF’S CLUB OF ATTICA – Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «AΚΡΟΠΟΛΙΣ», οι οποίοι έχοντας στις αξίες τους την κοινωνική και εθελοντική προσφορά για τον συνάνθρωπο, θα δημιουργήσουν μοναδικές γεύσεις εδεσμάτων για το κοινό.

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!