Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις Συμμετείχε στην Ημερίδα για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Next is now 2021: Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές

Την αισιοδοξία του ότι το 2022 θα είναι η χρονιά που θα απογειωθεί ο ελληνικός τουρισμός χάρη στη σκληρή δουλειά εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, κατά την εισήγησή του στο πλαίσιο του 3oυ Συνεδρίου «Next is now 2021: Ελληνικός Τουρισμός, μια εθνική υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», που πραγματοποιείται από την Next is Now και την Dome Consulting, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Athens Marriott Hotel, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής, με συν-διοργανωτές την Next is Now και την Dome Consulting.

Στις εργασίες του συμμετείχαν κορυφαίοι Κυβερνητικοί και Κρατικοί αξιωματούχοι, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί φορείς Τουρισμού, καθώς και ελληνικές και ξένες τουριστικές επιχειρήσεις. Αναλυθήκαν και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την εθνική στρατηγική για τον Τουρισμό την μετά-COVID εποχή, την καινοτομία και τεχνολογία στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης, το θεματικό τουρισμό, τις προοπτικές ανάπτυξης του αστικού τουρισμού, καθώς και τις πολιτικές και τα κίνητρα για την προσέλκυση επενδύσεων στον Τουρισμό.

Επισκεφθείτε το https://tourismnow.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και το πρόγραμμα.

Στα πλαίσια της ημερίδας η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ως επίσημος φορέας της Γαστρονομίας της Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μουζάκη, το Μέλος του Δ.Σ. κ Θανάσης Καραίνδρος αλλά και το επίτιμο μέλος για την εξωτερική διπλωματία της Λέσχης κα Μαρία Ζησούλη. Ακόμη ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Π.Α. κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος αλλά και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης κα Αθηνά Κολυβά. Ο αντιπρόεδρος του Διεθνές Ίδρυμα Σαλαμίς κ. Κυριάκος Μαριδάκης και πολλές προσωπικότητες – φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις.