Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η εκδήλωση της AWAFE με μαγειρική Επίδειξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Μια ξεχωριστή αλλά με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της AWAFE PRODUCT CLUB – ATTICA WINE AND FOOD EXPERIENCE εκ τον οποίο παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής κ. Θεοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και πολλές προσωπικότητες του τουρισμού, επιχειρηματιών, και δημοσιογράφοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία το Δ.Σ. της AWAFE και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κα Μαρία Αλιφραγκή, αλλά δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του ΙΕΚ Αναβύσσου του Υπουργείου Τουρισμού κα Χαρά Κοβούση και όλους τους συνεργάτες της όπως τους καθηγητές που μας καλωσόρισαν με θερμή αγκαλιά για να ετοιμάσουν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις το Κοκτέιλ με συνοδεία εξαιρετικών κρασιών του Αττικού Αμπελώνα.

Την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις παρευρέθηκαν και στήριξαν την Εκδήλωση αυτή ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, μέλη του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Τζίμας και σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Βασίλης Μπέκας, ο Στέλιος Μαστοράκος, ο Νίκος Χρηστάκης, ο Κωνσταντίνος Θεοδωσόπουλος, ο Peter Ngugi, και το μενού το ετοίμασε ο Στέφανος Σωτήρχος που έδωσε ιδιαίτερη πινελιά της Ελληνικής Κουζίνας για να μπορέσουν να συνδυαστούν με τα κρασιά που δοκίμασαν οι καλεσμένοι που ο σομελιέ της Λέσχης μας κ. Νίκος Πολίτης έδωσε ιδιαίτερη πινελιά στην παρουσίαση τους.