Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα Butcher’s BBQ Day με Μαγειρική Επίδειξη από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Μια ξεχωριστή αλλά σημαντική ημερίδα ήταν γεγονός, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία αν κρίνουμε απο τα συγχαρητήρια και τα χαμόγελα των προσκεκλημένων.

Η ημερίδα είχε πολλές εκπλήξεις Φορέων όπως ο κ. Απόστολος Αποστολάκος διευθύνων σύμβουλο του ΟΚΑΑ, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α. ο κ. Νικόλαος Γρέντζελος.

Την Περιφέρεια Αττικής και εκ μέρους του Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα της Δ/νσης Αλιείας, Αγροτικής & Κτηνιατρικής Πολιτικής.

Την παρουσίαση των θεμάτων της ημερίδας έγινε από τον κ. Στέλιο Μαστοράκο Σέφ και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Διευθυντής της σχολής κρέατος MEAT PRO.

Την κατασκευή κρεατοπαρασκευασμάτων κατά την διάρκεια της παρουσίασης έκαναν ο κ. Νίκος Χρηστάκος καθηγητής της σχολής MEAT PRO και μέλος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις και ο Μιχάλης Τικέλλης φοιτητής ζωικής παραγωγής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την επιμέλεια στο μαγειρικό κομμάτι αλλά και με τις ιδιαίτερες γεύσεις πολλών διαφορετικών κρεατικών στο τέλος της ημερίδας είχε ο Κωνσταντίνος Μουζάκης πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής-ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ με μία πολυμελή ομάδα μελών της λέσχης όπως ο κ. Παναγιώτης Τζίμας, ο κ. Λευτέρης Καραντάνης, ο κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, η κα Ελισάβετ Σαχιτζή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο & μέλος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις κ. Θ. Ρούσσο & Δ.Σ. της Ένωση Κρεοπωλών Αθηνών & Αττικής για την άψογη συνεργασία στην ημερίδα Butcher’s BBQ Day.