Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δείπνο tour operator Jampo Group από την Περιφέρεια Αττικής και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εξωτερικού του ΕΟΤ Ιταλίας.

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εξωτερικού του ΕΟΤ Ιταλίας, με στόχο την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού της Αττικής, κατά τη διεξαγωγή ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) στην Αθήνα σε συνεργασία με τον tour operator Jambo Group. Το εν λόγω γεγονός αφορά ενός δείπνου (σε συνδυασμό με cooking show) για δεκαπέντε (15) άτομα κατά τη χρονική περίοδο 30.03-02.04.2022 στο εστιατόριο Το Μαντρί στην Άνω Γλυφάδα με θέμα το Κρέας. Την παρουσίαση την έκανε ο Ιδιοκτήτης του εστιατορίου Το Μαντρί και Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις. κ. Θανάσης Καραίνδρος.

Ευχαριστούμε Θερμά την Διεύθυνση Τουρισμού και συγκεκριμένα τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Π.Α. κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Διεύθυνση όλη για την άψογη συνεργασία μας.