Acropolis – Chefs Club of Attica

GR | ENG

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γεύματα Αγάπης από τον Πατέρα Παρθένιο και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Μια μεγάλη “αγκαλιά” για ευάλωτους πολίτες, και αυτά τα Χριστούγεννα, ο Πατερας Παρθενιος Pateras Parthenios επίτιμο μέλος της ΛΑΕΑ Ακρόπολις μαζί με την Acropolis Chef’s Club of Attica – Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις μαγείρεψαν.

Σήμερα Σάββατο 24/12/2022 στην Μοναστηριακή Κουζίνα του ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ ετοιμάσαμε 300 μερίδες εορταστικά γεύματα που διατέθηκαν σε ευάλωτους πολίτες της Αθήνας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων διανεμήθηκαν συνολικά 300 “γεύματα αγάπης”, συνοδευόμενα από ορεκτικά και παραδοσιακά γλυκά, ψωμί και κρεατόσουπα εκ τον οποίο τα υλικά μας χορήγησαν η λαϊκή αγορά Σωτηρης Καστανης και τα κρέατα, μας τα παραχώρησαν το Mantri Mountain Resto & MEAT PRO Academy

Στο μεταξύ, οι γιορτινές δράσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον Παρθενιος Βεζυρέας για την άψογη φιλοξενία, το μέλος μας Spiros Kostarellos αλλά και τα επίτιμα μέλη ειδικής αγωγής Aleiferi Despoina Manolis Lantzoyrakis Elidon Mitroushi. Δυναμικό παρόν όπως πάντα ο πρόεδρος της Λέσχης μας κ. Konstantinos P. Mouzakis που στηρίζει κάθε προσπάθεια της Λέσχης μας.